Welkom op de website van hondenvereniging “De Spijker”

Sedert 1 februari 2009 kan men aan hondensport doen in de hondenvereniging “De Spijker”.  Het is een vereniging met verschillende secties waar de gehoorzaamheid primeert in iedere afdeling en waar de recreatieve alsook de competitieve hondenliefhebber samen met zijn viervoeter aan hondensport kan doen.  

In iedere afdeling (sectie) is deskundige begeleiding voorzien en er wordt met een positieve beloning gewerkt. Telkens gaat de prioriteit uit naar het sociaal gedrag van mens t.o.v. dier en omgekeerd.  Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus (K.K.U.S.H.) onder het nummer 1250.

Graag wil ik er toch op wijzen dat, alhoewel men meestal individueel oefent, het belangrijk is om een positieve ondersteuning te geven aan de collega’s in de groep en erbuiten. Een vereniging die als team fungeert, kan zich dan pas naar een hoger niveau tillen. Het is daarom een uitdaging voor ons allen om met deze ledengroep, een mix van ‘jonge’ en ‘oude’ rotten in de hondensport, onze club op de kaart te zetten.

Tot slot wens ik u veel surfplezier op onze site en bedank ik u voor uw bezoek.  U kunt de volgende afdelingen bezoeken: Obedience Hoopers,  Agility en IGP.

Yvan Vandromme
Voorzitter

Logo stad Brugge